Herhaling reanimatie (BLS/PBLS)

Informatie

Via deze pagina is het mogelijk om uzelf aan te melden voor een herhalingsles reanimatie. Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Met ingang van september 2019 worden alleen nog gecombineerde herhalingslessen reanimatie aangeboden, waarin reanimatie van baby's, kinderen en volwassenen behandeld wordt. Indien u geen EHBO-diploma met de aantekening EHBO aan Kinderen heeft, of alleen over een reanimatiecertificaat beschikt, neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie van volwassenen en kunt u eerder weg.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

De volgende algemene coronamaatregelen gelden tijdens de lessen:

• Blijf thuis als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, meer dan 38 graden koorts of benauwdheid. (En laat u testen!)
  • Blijf ook thuis indien u een huisgenoot heeft met benauwdheidsklachten of meer dan 38 graden koorts.
  • Houd te allen tijde 1,5m afstand van anderen. Blijf op uw plek zitten en volg de aangegeven routes.
  • Hoest en nies in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Op elkaar oefenen is helaas niet toegestaan, tenzij u uit hetzelfde huishouden komt.

Verder geldt:

• Het dragen van een mondkapje is verplicht in Prismare en de ruimtes van de vereniging. Tijdens de les, wanneer u op uw plaats zit, mag het mondkapje af.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Elke cursist heeft een eigen pop om op te oefenen. De 'longen' van de poppen worden elke nieuwe cursist vervangen voor nieuwe.
  • Tijdens bepaalde delen van de les vragen we u om handschoenen te dragen, de instructeur zal dit aangeven. Na het uitrekken van de handschoenen, desinfecteert u opnieuw uw handen.
  • Indien zich 48 uur voor de les te weinig (minder dan 5 mensen per avond) mensen hebben aangemeld, gaan de lessen niet door. U krijgt hiervan bericht per e-mail. Het kan ook zijn dat we u benaderen om uw les te verplaatsen naar een ander tijdstip.

Wilt u zelf de volgende dingen doen:

• Kom niet eerder dan vijf minuten voor de les het gebouw in.
  • Meld u zo snel mogelijk af, indien u niet naar de les kan komen.
Heeft u alleen een reanimatiecertificaat voor reanimatie van volwassenen? Dan neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie voor volwassenen en kunt u eerder weg. Er worden geen lessen meer gepland waarin alleen de reanimatie van volwassenen behandeld wordt.
Afbeelding van een reanimatie met AED op een pop
Afbeelding van een AED
Logo Reanimatiepartner Hartstichting

Lesrooster herhalingslessen reanimatie (BLS/PBLS)

Reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven. Deze lessen duren ongeveer 30 minuten.

Geplande lessen

Datum Les Kosten Aantal plaatsen Aanmelden voor
er zijn geen lessen gepland