Contactgegevens

Op deze pagina treft u de contactgegevens van de vereniging aan, alsmede informatie over de samenstelling van het bestuur en de taakverdeling binnen de vereniging.

Adres

De EHBO-vereniging Enschede is gevestigd in het voorzieningencluster Prismare in de Enschedese wijk Roombeek. De volledige adresgegevens treft u hieronder aan:

EHBO-vereniging Enschede
Roomweg 167
7523 BM Enschede

In de avonduren is de ingang aan de Roomweg gesloten. U kunt de EHBO-vereniging dan bereiken via de hoofdingang van Prismare aan de Lonnekerspoorlaan (busbaan). Het kantoor en de leslokalen van de vereniging bevinden zich op de begane grond, schuin rechts van het theater en de receptie van Prismare.

Algemene informatie / vragen

Voor algemene informatie over opleidingen, vervolglessen, lidmaatschap van de vereniging, doorgeven van adreswijzigingen of andere vragen die geen betrekking hebben op de hulpverlening bij evenementen neemt u contact met ons op via ons algemene telefoonnummer of e-mailadres:

053 4357006
infoehbo-enschede.nl

Indien u ons telefoonnummer belt, zult u meestal verbinding krijgen met een antwoordapparaat. De berichten daarop worden regelmatig afgeluisterd en u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. U krijgt over het algemeen sneller een reactie als u uw vraag stelt via e-mail.

Hulpverlening bij evenementen

Wilt u onze hulpverleners inhuren voor hulpverlening bij evenementen? Direct aanvragen is mogelijk via deze pagina: hulpverleners aanvragen.

Indien u meer informatie wilt over de inzet van onze hulpverleners bij evenementen, neem dan contact op met onze dienstleiders:

dienstenehbo-enschede.nl | 06 2344 3511

We zijn een vrijwilligersorganisatie, hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Neem bij voorkeur dus contact op via e-mail of sms/whatsapp. Wij streven ernaar om binnen enkele dagen te reageren of terug te bellen.

Verbandmaterialen aanvullen

Als je actieve hulpverlener bent bij ons, dan heb je een eigen verbandtas van ons in bruikleen gekregen. Heb je nieuwe materialen nodig? Neem dan even contact op met de dienstleider(s).

Kamer van Koophandel

De EHBO-vereniging Enschede is ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 40073300.

Bestuur

Het bestuur van de EHBO-vereniging Enschede bestaat momenteel uit deze personen:

Voorzitter Marijn Horstman
voorzitterehbo-enschede.nl
Secretaris Peter Ebben
infoehbo-enschede.nl
Penningmeester André Spoelstra
penningmeesterehbo-enschede.nl
Algemene leden Leon Jansen
Laura Spoelstra
lauraehbo-enschede.nl