Nieuws

Hervatting herhalingslessen
6 september 2021

De herhalingslessen worden weer hervat! In september zullen er een aantal vervolglessen EHBO gegeven worden voor EHBO'ers waarvan het diploma verloopt op 1 oktober 2021. Er worden twee lessen gecombineerd op één avond (de gecombineerde les duurt ongeveer twee uur). Vooraf aanmelden is noodzakelijk en het aantal plaatsen is beperkt. Verloopt je diploma op 1 oktober 2021 en voldoe je nog niet aan de verlengingseisen? Meld je dan aan via deze pagina! Vanaf 1 september kan iedereen zich aanmelden voor de plekken die nog beschikbaar zijn bij deze lessen.

Vanaf eind september zullen er weer herhalingslessen zijn volgens het vertrouwde schema (als de situatie het toelaat): een serie van zes herhalingslessen op de maandag, dinsdag en woensdag. De verwachting is dat dit nog niet met vrije inloop kan, dus meld je ook voor deze lessen vooraf aan via deze pagina! Er worden ook weer herhalingslessen reanimatie gepland; aanmelden daarvoor kan via deze pagina.


Diplomaverlenging verloopdatum 1 oktober 2021
6 september 2021

Verloopt je diploma op 1 oktober 2021? Meld je dan aan voor de gecombineerde herhalingslessen als je nog lessen mist. We verwachten in principe dat je een volle stempelkaart hebt, zie de nieuwsbrief die op 8 augustus per e-mail is verstuurd voor meer informatie.

Wil je je diploma verlengen? Lever dan je stempelkaart in op de lesavonden of deponeer je stempelkaart in de brievenbus van de vereniging bij de hoofdingang van Prismare. Je kunt ook een foto van je stempelkaart e-mailen (het e-mailadres vind je hier. Zorg dat je naam en diplomanummer duidelijk zichtbaar zijn. Zorg ervoor dat je stempelkaart uiterlijk woensdag 22 september in ons bezit is.

Is je diploma al verlopen of voorzie je problemen met de verlenging omdat je niet aan de voorwaarden voldoet? Neem dan zo snel mogelijk contact op via e-mail.