Informatie evenementen­hulpverlening

Hulpverlening bij grote en kleine evenementen

evenementenhulp: kampioenswedstrijd FC Twente 2019

Organiseert u een evenement en bent u daarvoor op zoek naar EHBO'ers? Onze vereniging werkt met een groot aantal vrijwillige EHBO'ers die bij uw evenement ingezet kunnen worden. Vul het aanvraagformulier in om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen. Wij verzoeken u de aanvraag minimaal drie weken voor aanvang van het evenement in te dienen.

Eerste Hulp bij Drank- en Drugsongevallen

Bijna al onze EHBO'ers beschikken ook over de certificering EHBDD: Eerste Hulp bij Drank- en Drugsongevallen. Zij weten dus hoe om te gaan met slachtoffers die onder invloed zijn. Deze extra certificering wordt steeds vaker gevraagd door gemeenten in evenementenvergunningen.

evenementenhulp: een EHBO-team

Overige certificeringen

Elke van onze EHBO'ers is ook geschoold in de aantekening Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. Daarnaast hebben wij ook EHBO'ers die beschikken over de aantekeningen Eerste Hulp bij Sportongevallen en/of Eerste Hulp bij Wandelletsel.

Materiaal, bus en AED

Wanneer onze EHBO'ers op eeen evenement worden ingezet, brengen zij altijd een goed gevulde Eerste Hulptas (volgens Oranje Kruis richtlijnen) een een AED mee. Naargelang de grootte van het evenement kan ook een EHBO-post ingericht worden, hiervoor beschikken wij onder andere over brancards, strechers, een behandeltafel, rolstoel, verwarmingsaparatuur en voor directe communicatie beschikken we ook over onze eigen portofoons. Daarnaast hebben we onze eigen bus die uitgerust is als (mobiele) EHBO-post, deze wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet bij evenementen op de Oude Markt.

evenementenhulp: bus op Van Heekplein

Neem contact op voor meer informatie

Indien u vragen heeft over de inzet van EHBO'ers bij uw evenement, als er voor uw evenement aanvullende eisen gesteld worden aan de kwalificaties van EHBO'ers of als u informatie wilt over onze tarieven voor hulpverlening, neem dan contact op met onze dienstleiders via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Referenties

Een selectie van evenementen waaraan wij hebben meegewerkt vindt u hier.

Direct aanvragen

Met dit formulier kunt u direct hulpverleners bij uw evenement aanvragen.

Online aanvraagformulier

Contact evenementenhulpverlening

dienstenehbo-enschede.nl
06 2344 3511 | 06 1024 2873

Open contactformulier

We zijn een vrijwilligersorganisatie, hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Neem bij voorkeur dus contact op via e-mail of sms/whatsapp. Wij streven ernaar om binnen enkele dagen te reageren of terug te bellen.