Aanmelden Opleiding Eerste Hulp (Student Union)

Aanmelden

Dit is het aanmeldformulier voor de cursus Eerste Hulp die EHBO-vereniging Enschede geeft in samenwerking met de Student Union. Alleen studenten aan de Universiteit Twente kunnen zich voor deze cursus inschrijven. Bij de eerste les wordt om de studentenkaart gevraagd.

Begindatum en tarief

Kies hieronder voor welke begindatum de aanmelding is of kies andere datum om je alvast aan te melden voor een toekomstige cursus. Wij nemen dan contact op wanneer er een nieuwe startdatum bekend is.

Je kunt ervoor kiezen om de cursus tegen het gereduceerde tarief te volgen. Je hebt dat wel de verplichting om binnen twee jaar na het behalen van het diploma Eerste Hulp minimaal 40 uur mee te draaien in de hulpverlening op evenementen. Indien na twee jaar het aantal uren niet gemaakt is, of wanneer het lidmaatschap tussentijds wordt beëindigd, worden de resterende uren in rekening gebracht à €4,50 per uur. Keuze voor evenementen is vrij; de indeling van hulpverleners over de evenementen wordt gedaan door de dienstplanner(s) van EHBO-vereniging Enschede.

Persoonsgegevens

De volgende gegevens hebben we van je nodig om het diploma aan te vragen en om je op te nemen in ons ledenbestand.

Privacyverklaring & gegevensverwerking
Vernieuwen

Startdata

Deze cursus start, bij voldoende deelname, op de volgende datum(s):

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de eerstvolgende cursus start. Aanmelden is al wel mogelijk, die dan voor 'andere datum'. Wij nemen contact op wanneer er een nieuwe startdatum bekend is.